BejelentésVédőnői Szolgálat Előszállás
"Védőnők az egészséges, boldog családokért!"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Bemutatkozás

Előszállás Nagyközség Védőnői Szolgálatának vegyes körzetét egy főállású védőnő látja el.
A körzethez tartozik egy általános iskola, és egy óvoda. Mindkét intézménnyel az együttműködés kiválónak mondható. A gondozási, egészségnevelési feladatok megvalósulásának nincs akadálya.
A községben egy vegyes praxist ellátó orvos dolgozik, illetve egy gyermekorvos az önkormányzattal kötött megbízási szerződés alapján havi 2x2 órában csecsemők és gyermekek részére szaktanácsadást tart.
Immáron 5. éve jár községünkbe szintén önkormányzati megbízás alapján egy nőgyógyász, aki nemcsak várandósgondozást végez, hanem a község nőlakosai számára szaktanácsadást tart.
A védőnői tanácsadó a főút mellett, könnyen megközelíthető, akadálymentesített épületben helyezkedik el. Az épület állapota jó, külső tatarozása 2008-ban történt; belső helyiségei, illetve felszereltsége a 49/2004.(V.21.) ESzCsM rendeletben meghatározottaknak megfelel. A tanácsadó fenntartója és üzemeltetője Előszállás Nagyközség Önkormányzata (2424 Előszállás, Fő tér 3.).

Területi védőnő adatai, elérhetősége

Neve: SZILINÉ PRESSZER ANITA
Tanácsadó címe: 2424 Előszállás, Balatoni u.58.
Telefon: 25/484-442
Mobil: 06-30/363-5569
E-mail cím: eloszallasvedono@invitel.hu
Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!